Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În sala de ședințe a Consiliului raional, astăzi, 30 septembrie curent a fost desfășurată Conferința de lansare a proiectului "Cetățeni implicați-comunități dezvoltate-servicii de calitate" implementat de AO „Cutezătorul” la care Consiliul raional Fălești este partener, precum și AO„Noi-viitorul luminos”, primăria orașului Fălești, DPGCL Fălești și Consiliul raional al Tinerilor.

  La eveniment a participat președintele raionului Fălești, domnul Sergiu FÎNTÎNA, care a venit cu un cuvânt de salut și a menționat importanța și necesitatea implementării proiectului pentru cetățenii din raionul Fălești. La fel au fost prezenți și  reprezentanți ai partenerilor de proiect, APL de nivelul I și II , instituțiilor publice, societății civile, cetățenilor și mass-mediei.

 

  Conferința a fost deschisă și moderată de managerul proiectului, domnul Victor Cimpoieș.

  Pe parcursul evenimentului, participanții au audiat prezentarea proiectului "Cetățeni implicata-comunități dezvoltate-servicii de calitate" și raportul cu privire la implementarea proiectului „Îmbunătățirea serviciilor publice de alimentare cu apă a orașului Fălești”.

  După audierea rapoartelor au luat cuvânt partenerii de proiect care au menționat despre activitățile ce vor fi implementate pe parcurs.

  În același context au avut loc discuții interactive în cadrul cărora 8 participanți activi au adresat întrebări și au oferit propuneri privind implicarea cetățenilor în procesul decizional și prestarea serviciile de calitate la nivel de comunitate.

  Spre final a fost organizată conferința de presă în scopul asigurării transparenței la toate etapele implementării proiectului, care vine ca suport la implementarea cu succes a proiectelor de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă a orașului Fălești.

  Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului "Cetățeni implicați-comunități dezvoltate-servicii de calitate" implementat de AO „Cutezătorul” prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Galerie foto