Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 11 septembrie curent în sediul primăriei comunei Risipeni s-a desfășurat ședința de lucru cu genericul: „Rolul actorilor comunitari în prestarea serviciilor comunitare integrate, inclusiv rolul asistenților sociali comunitari și asistenții medicali comunitari”.

 

  Membrii echipelor de coordonare de nivelul I și II s-au întrunit în ședință pentru a  examina prevederile Regulamentului cu privire la modul de integrare a serviciilor de asistență comunitară care a fost aprobat prin Ședința Consiliului raional din 24.08.2020.

  Doamna Emilia CIOBANU, șef a Direcției Generale, Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului a informat echipa cu referire la asigurarea accesului populației la serviciile socio-medicale integrate de examinare primară, consultanță, prevenire, asistență și suport pentru persoanele cu BNT, vârstnici 60+, și aflați în situații de dificultate.

  La finele ședinței s-a decis ca Domnul Dumitru MOSORETI, primarul comunei să identifice specialistul în protecția socială care v-a coordona activitatea echipei intersectoriale.

Galerie foto