Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Zeci de copii cu nevoi speciale din cadrul serviciilor sociale din raion au sărbătorit vineri, 1 decembrie în incinta Centrului de Creaţie şi Agrement pentru Tineri şi Copii „Lora Găină”, Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități. Evenimentul fost organizat de către specialiștii din cadrul Centrului pentru Protecția Copilului și Familiei, Serviciului social “Echipa Mobilă” în colaborare cu oaspetele de onoare, Animatorului Căpșoonel și Consiliul Consultativ al Copiilor.  Înzestrați cu calități deosebite, aceste persoane reușesc, în ciuda bolii, să trăiască frumos.

 Organizatorii au pregătit un program deosebit cu muzică, jocuri şi dansuri, care a implicat şi copiii cu nevoi speciale. Într-o atmosferă călduroasă și plină de fericire, copiii au avut posibilitatea de a se distra împreună cu ursulețul Teddy și broscuța Ninja.
 La finele evenimentului au fost oferite cadouri, după care a urmat o ședință foto cu personajele din desene animate. 
 Direcţia Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei și Copilului a adus sincere mulţumiri partenerilor care au contribuit la organizarea activităţilor pentru copii. “Cu eforturi comune am reuşit să aducem copiilor în această zi momente de neuitat, surprize, distracţii şi bună dispoziţie”, au menționat specialiștii.

Galerie foto