Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Campania socială „Casa Plină de Crăciun” iniţiată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, care se desfăşoară, tradiţional, în timpul sărbătorilor de iarnă, a ajuns luni, 26 decembrie, la 46 de familii din raion care au la întreţinere copii cu dizabilităţi și pentru care Crăciunul nu anunța nici o bucurie.
 Familiile au avut parte de un concert dar şi au fost răsfăţate cu daruri din partea reprezentanţilor Fundaţiei. Acestea au primit dulciuri, colete cu produse alimentare, tricouri şi jocuri de logică. De asemenea, Fundaţia lui Vlad Plahoniuc „Edelweiss” a dăruit şase scaune rulante destinate persoanelor cu dificultăţi locomotorii, 1 laptop și 2 frigidere.
 La rândul lor, copiii au susţinut spectacole, au recitat poezii şi au interpretat colinde, răsplătind fapta bună facută de oaspeți.
 Dna Iraida Bînzari, președintele raionului, a ţinut să mulţumească persoanelor cu suflet mare pentru acest suport frumos întru susținerea copiilor cu dizabilități, pentru dăruirea de care au dat dovadă și pentru că, prin gestul lor, au reușit să aducă lacrimi de bucurie pe faţa acestor oameni, care au recunoscut că darurile primite reprezintă o sursă de existenţă pentru ei.

 Mai multe fotografii