Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

La 18 mai  curent,  a avut loc  şedinţa Comisiei de Combatere a Traficului de Fiinţe Umane , la care au participat dl Valeriu Muduc, președintele comisiei, membrii comisiei, specialiştii instituţiilor publice competente şi membrii echipei multidisciplinare teritoriale.

La ședință s-au examinat chestiuni privind examinarea şi aprobarea planului modificat de activitate pentru anul 2016, identificarea soluţiilor pentru perioada următoare cu scopul consolidării politicii naţionale din domeniu, implicarea mai activă a factorilor de decizie locali, reorientarea activităţii de informare şi prevenire a traficului de fiinţe umane, destinate publicului larg, cît şi categoriilor vulnerabile. O atenţie deosebită s-a acordat informaţiei cu referire la bunele practici din cadrul atelierului de lucru din or.Tîrgu – Mureş, România.

Participanţii au avut posibilitatea de a-şi consolida capacitățile cu privire la prevenirea și combaterea fenomenului traficului de fiinţe umane și respectarea drepturilor omului, generînd  idei ce stau la baza modificării planului de activitate.