Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 22 februarie curent, în incinta Palatului raional de Cultură „Mihai Volontir” din orașul Fălești, totul emana Dragoste în cadrul Concursului raional „Dacă dragoste nu e, nimic nu e...”, prilejuit de Ziua dragostei și a bunăvoinței DRAGOBETE. Aici s-au întrunit cupluri de îndrăgostiți din localitățile Fălești, Hiliuți și Mărăndeni pentru  a-și demonstra purul sentiment de dragoste, abilitățile fiecăruia, ingeniozitatea și creativitatea.

  Concursul a inclus cinci probe – Prezentare, Probă artistică, Temă de acasă - Probă culinară, Cultură generală și Declarație de dragoste, la care s-au apreciat atitudinea, vestimentația, ținuta scenică (la fiecare etapă).

 

  Evenimentul a fost organizat de Secția Cultură și Turism a Consiliului raional în parteneriat cu Primăria orașului Fălești, Compania suedeză de produse cosmetice Oriflame și Restaurantul-Hotel „Europa” din orașul Fălești. Membrii juriului  în rezultatul evaluării concursului au decis să decerneze: diplomă de mențiune – perechii de îndrăgostiți Mihail OLARI și Gabriela UNGUREAN din or. Fălești, locul III (trei) – Petru COMANDA din Hiliuți și Tatiana CIOBANU din Fălești, locul II (doi) – Gheorghe SOROCA și Cristina MITROȘER din Fălești, locul I (întâi), cei mai puternici ai concursului fiind – Andrei DONȚU și Marionela MACNOVIT din Mărăndeni, învrednicindu-se și de o cină romantică oferită de Restaurantul-Hotel „Europa”.

  Toți participanții la competiție au primit diplome și cadouri din partea organizatorilor.

  Frumusețea sărbătorii au întregit colectivele artistice - ansamblul vocal-instrumental „Contur” și ansamblul de dans „Favorit” ale Palatului raional de Cultură „Mihai Volontir”, ansamblul de dans popular „Brâuleț” al Casei de Cultură din s. Mărăndeni și nu în ultimul rând, vestita interpretă făleșteancă Alina Calmuțchi, care a și dat tonul manifestării, și care au fost menționați cu diplome de participare.

  Concursul prevedea ca obiective motivarea, dezvoltarea și stimularea spiritului competițional în rândul tinerilor, cultivarea sensibilității și creativității. S-a produs un eveniment de suflet care va rămâne mult timp în memoria participanților și a publicului spectator. S-a demonstrat vădit – dacă dragoste nu e, nimic nu e…

Galerie foto