Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În incinta Școlii de Muzică din orașul Fălești, la 13 februarie curent angajații din domeniul culturii s-au întrunit pentru a pune în discuție organizarea manifestărilor prilejuite de declararea Anului 2020 – Anul promovării imaginii pozitive a instituțiilor de cultură în comunitate, - acțiuni artistice, publice de nivel raional și participare la nivel național și internațional, Anul Lecturii, procesul de pregătire pentru evaluarea bibliotecii publice privind determinarea categoriei instituției, atestarea cadrelor didactice, bibliotecare și ale caselor de cultură. Întrunirea a fost deschisă de Ludmila Negri, șef-interimar al Secției Cultură și Turism, care a adresat colegilor mulțumiri pentru munca depusă și rezultatele obținute în anul precedent și a adus la cunoștință agenda activităților culturale prioritare ale anului  curent.

  La eveniment au participat președintele raionului Fălești, domnul Sergiu FÎNTÎNA și vicepreședintele raionului, domnul Veaceslav Tambur, care au salutat munca cu abnegație și devotamentul  profesional al angajaților din domeniul culturii și au menționat importanța valorificării și promovării obiceiurilor și tradițiilor naționale.

   Conducerea raionului a avut plăcuta misiune de a felicita cadrele bibliotecare care au atins vârsta de pensionare – Eugenia Scutari și Lucia Rotari din satul Izvoare, care au slujit cărții și cititorului mai mult de patru decenii. Cuvinte de laudă și mulțumire a adresat și doamnei Natalia Vrabie, specialist principal al secției.

Galerie foto