Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 11 februarie curent,  Școala de Arte Plastice  ,,Gheorghe Vrabie” din orașul Fălești a fost vizitată de către Excelența Sa Zdenek Krejci, Ambasadorul Cehiei în Republica Moldova, de către Ivana Krejcova, și Ivana Krahulcova Consulul Ambasadei. Această vizită nu a fost una întâmplătoare ci una de premiere a elevului Golovatic Daniel cu o mențiune onorabilă.

  Concursul internațional la care a participat școala de arte, ce a avut loc în luna martie 2018, organizat în Lidice, Cehia, a 46-a ediție, unde au participat 79 de țări cu un număr de 27077 de lucrări. Moldova a prezentat 462 de lucrări. Golovatic Daniel este elevul Școlii de Arte Plastice ,,Gheorghe Vrabie”, filiala Sarata Veche, ( profesor Roman Ion), care a primit în dar diploma și dulciuri din partea Ambasadorului. Ambasadorul Cehiei a cadonat  multe broșuri cu curiozități despre Cehia și a îndemnat colectivul școlii să participe din nou la concursul internațional de pictură ediția a 47-a 2019.

  Spre final întrevederii, Domnul Ambasador a primit în dar o lucrare din fondul școlii de arte pentru a realiza impresii plăcute în urma acestei vizite.

Galerie foto