Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La data de 31 iulie curent, Domnul Mihai Prodan, vicepreședintele raionului de comun cu specialiștii secției Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri, a avut întrevedere cu Domnul Alessandro Capizzi, Managerul de proiect în cadrul SRL PIZZAROTTI CONSTRUCTION SM.

  A fost discutată etapa actuală de implementare a proiectului de reconstrucție a drumului republican R16 „Bălți – Fălești – Sculeni - Ungeni”, ce traversează teritoriul raionului, problemele apărute la implementarea proiectului în cauză și termenii de finalizare a lucrărilor.

  Totodată, reprezentanții Consiliului raional au atenționat, că în urma implementării proiectului, la unele sectoare de drum, cotele drumurilor laterale nu corespund cu cotele drumului în cauză. La unele sectoare podețele de evacuare a apelor pluviale sunt amplasate cu circa 0,5 m mai sus de cota drumului, ceea ce creează incomodități pentru accesul transportului public.

  Luînd în considerație că, lucrările au fost executate conform normelor din proiectul de execuție, în scopul soluționării problemelor apărute s-a decis  înaintarea unui demers către Administrația de Stat a Drumurilor, prin care se va indica toate lacunele depistate și se va solicita înlăturarea acestora.

Galerie foto