Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La data de 27 iulie curent, Domnul Mihai Prodan, vicepreședintele raionului de comun cu specialiștii secției Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri, la solicitarea cetățenilor și a Primarului comunei Doamnei Valentina Șalamai a efectuat vizita în teritoriu la șantierul de construcție al drumului local, lansat la 23 iulie curent, în cadrul Programului „Drumuri Bune pentru Moldova 2020”.

  În cadrul vizitei locuitorii gospodăriilor din preajma șantierului în construcție au abordat problema evacuării apelor pluviale și protejarea gospodăriilor de inundație pe timp de ploaie.

   În conformitate cu examinările făcute, specialiștii secției Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri au identificat și au propus soluții tehnice privind rezolvarea problemei în cauză.

  Luând în considerație propunerile făcute s-a decis, ca Primăria com. Călugăr în scopul evacuării apelor pluviale de pe obiectul în construcție, să identifice mijloace financiare din contul bugetului local pentru construcția rigorilor din beton, montarea podețului de evacuare a apelor pluviale și reabilitarea îmbrăcămintei rutiere din pietriș la drumul lateral.

Galerie foto