Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În conformitate cu Programul „Drumuri Bune pentru Moldova 2020” la data de 28 iulie curent în localitatea Pruteni au fost finisate lucrările de asfaltare a drumurilor locale spre gimnaziu și casa de cultură.

  Domnul Mihai Prodan, vicepreședintele raionului de comun cu specialiștii secției Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri au efectuat vizita la șantierul obiectului în scopul examinării și evaluării lucrărilor executate.

  În cadrul vizitei au fost depistate unele neajunsuri la amenajarea stratului de protecție a îmbrăcămintei rutiere din beton asfaltic, care urmează a fi înlăturate în termeni restrânși de către antreprenorul S.A. „Drumuri - Bălți”.

  Totodată, în conformitate cu prevederile proiectului de execuție antreprenorul nominalizat până la data de 01 august curent urmează să finiseze lucrările de consolidare a acostamentelor cu piatră spartă.

  În continuare, Primăria com. Pruteni în scopul asigurării accesului și securității pietonilor va aloca mijloace financiare din contul bugetului local pentru reparația prin asfaltare a trotuarului spre gimnaziu.

 Galerie foto