Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În conformitate cu Programul „Drumuri Bune pentru Moldova 2020” la data de 24 iulie curent în localitatea Făleștii Noi au fost începute lucrările de asfaltare a străzii Sfântul Nicolae.

  Domnul Mihai PRODAN, vicepreședintele raionului împreună cu specialiștii secției Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri au examinat șantierul obiectului, au făcut cunoștință cu prevederile proiectului de execuție și au examinat calitatea lucrărilor executate.

  În conformitate cu prevederile proiectului de execuție urmează a fi asfaltate 413 metrii liniari de stradă. Luând în considerație că proiectul de bază nu prevede asfaltarea străzii în întregime, Consiliul local Făleștii Noi a hotărât alocarea mijloacelor financiare suplimentare din contul bugetului local în sumă de 300,0 mii lei pentru finisarea lucrărilor și asfaltarea sectorului rămas de 181 metri liniari.

  Datorită alocațiilor din contul bugetului local urmează a fi asfaltat total sectorul de – 594 metrii liniari ai străzii menționate.

  Totodată în cadrul vizitei menționate au fost examinate și verificate lucrările de plombare a gropilor a îmbrăcămintei rutiere din beton asfaltic la drumurile publice locale L248 Stația Fălești – Pietrosul Nou și L 255 R17 – stația Fălești – Călugăr executate în cadrul Programului de întreținere și reparație a drumurilor publice locale din raionul Fălești pentru anul 2020.

Galerie foto