Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Continuă lucrările de modernizare a stadionului raional din orașul Fălești în conformitate cu contractul încheiat între Consiliul raional Fălești și SRL „Comalion” .

  Conform prevederilor proiectului de modernizare a stadionului, urmează să fie  ajustat terenul de fotbal la dimensiunile care va da posibilitate de a utiliza terenul în divizia de fotbal liga A și B, va fi construit teren modern de volei și teren pentru gimnastică.  Amatori de atletism vor beneficia de o pistă de alergare cu 3 coloane în conformitate cu standardele și normele în domeniu. De asemenea urmează a fi construit un bloc sanitar modern pentru spectatori, va fi amenajat teritoriul de acces către tribune cu trotuare pavate, gard ce separă tribunele de pistele de alergări și terenul de fotbal, sistem de scurgere a apelor pluviale.

  La moment se execută lucrările: de construcție a blocului sanitar, de amenajare a pistelor de alergări și a teritoriului, de reparație a blocurilor A și B în care sunt preconizate vestiare și blocuri sanitare pentru echipele participante la competiții sportive, de finisare a fațadelor încăperilor și gardului exterior.

  Valoarea lucrărilor de modernizare a stadionului raional „Spicul” constituie 5,3 milioane lei, mijloace care sunt alocate din bugetul raional.

Galerie foto