Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Datorită insistenței Președintelui raionului Fălești Doamnei Iraida BÎNZARI,  în cadrul  Programului Guvernului Republicii Moldova „Drumuri Bune pentru Moldova” au fost  alocate suplimentar 9,8 milioane lei pentru asfaltarea străzilor din orașul Fălești.

  În conformitate cu programul menționat, la moment de către antreprenorul SA „Drumuri – Bălți”   se execută lucrări de asfaltare a străzilor Plopilor, Miron Costin, Florilor, Elena Sîrbu, Petru Rareș și Botoșani din orașul Fălești cu o lungime totală de 1,54 km. Pentru lucrările respective sunt preconizate mijloacele financiare  în sumă de 3,6 milioane lei.

  Asfaltarea străzilor numite este o continuare a dezvoltării infrastructurii drumului din cartierului Dacia a orașului, începută de Consiliul raional Fălești în anul 2016 prin executarea  lucrărilor de reparație prin asfaltare a străzilor Plopilor, Viitorului și Botoșani, unde în anii 2016-2017 au fost valorificate mijloace bănești din bugetul raional în sumă de 3,2 milioane lei.

  În total, în anii 2016-2018 în infrastructura drumului din cartierul Dacia a orașului Fălești de către Guvern și Consiliul raional au fost investite mijloace bănești în sumă totală de 6,8 milioane lei, investiții fără precedent în drumurile din cartierul numit a orașului.

  La întîlnirile cu locuitorii, care au avut loc pe șantierul de construcție a străzilor nominalizate,  au fost înalt apreciate eforturile  depuse de Guvern, conducerea raionului și în special a președintelui raionului  în dezvoltarea infrastructurii din or. Fălești.

Galerie foto