Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La inițiativa președintelui raionului Fălești Doamnei Iraida Bînzari, după o perioadă îndelungată de suspendare, au fost reluate lucrările de reparație a Stadionului central din or.Fălești. În rezultatul procedurii de licitație publică inițiate de  către Consiliul raional Fălești, învingător a concursului a fost declarat antreprenorul  SRL „Comalion” care a și început lucrările de construcție și reparație a stadionului.

 Valoarea proiectului „Modernizarea stadionului din orasul Falesti”-5,2 mln.lei, mijloace din bugetul raional.

 Proiectul de modernizare a stadionului central din or.Fălești prevede reamenajarea terenului de fotbal, reparația blocurilor existente, renovarea și amenajarea tribunelor pentru spectatori, montarea pavilioanelor pentru sportivi de rezervă și antrenori, construcția pistei de atletism cu 3 coloane, amenajarea terenului de sport pentru gimnastică și terenului de sport pentru volei, construcția blocului sanitar în interiorul stadionului, construcția parcării pentru 4 autocare și 7 vehicule, montarea panoului informativ și amenajarea teritoriului ect.

 Renovarea stadionului  va da un imbold pentru dezvoltarea sportului în raion, va permite petrecerea diferitor competiții sportive nu numai la nivel local dar și național, va crea condiții pentru antrenamente sportivilor amatori și profesioniști.

 Conform asigurărilor date de antreprenorul care execută lucrările de reparație capitală a Stadionului central din or.Fălești, acestea vor fi finalizate la sfîrșitul anului 2018, mai devreme decît termenul prevăzut în contract - anul 2019.

 

 Galerie foto