Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 8 iunie curent,  Specialiștii din cadrul Direcției  Generale Educație și Cultură a desfășurat în incinta Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir”  sărbătoarea de totalizare ,,File de succes ale anului de studii 2021-2022”.

  Cu un mesaj de felicitare pentru elevii ce au înregistrat succese în perioada anului de studiu a venit Domnul Veaceslav TAMBUR, Vicepreședintele raionului, care a menționat despre scopul evenimentului, și anume  premierea elevilor pentru munca şi rezultatele acumulate, succesele anului de studiu 2021-2022. Oaspeți de onoare ai evenimentului au fost Domnul Ion BUZINSCHI, șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat și domnul Mihai PRODAN, Vicepreședintele raionului, consilieri raionali, pedagogi și elevi.

  • IMG_6484
  • IMG_6506
  • IMG_6535

  Pentru implicare activă și profesionalism la nivel înalt, au fost decernate diplome de apreciere a instituțiilor de educație timpurie, gimnaziilor, liceelor și  instituțiilor de învățământ extrașcolar.

  Un alt scop al evenimentului a fost premierea elevilor pentru munca şi rezultatele acumulate în cadrul concursurilor republicane ,,Elevul anului”, ,,La izvoarele înțelepciunii”, ,,Limba noastră-i o comoară”, ,,Живая классика”,  la olimpiadele republicane, care au urcat pe scenă însoțiți de profesorii care i-au format și ghidat.

  Mesajele însoțite de profunda recunoștință au fost exprimate față de întreaga comunitate educațională din raion pentru devotament profesional, colaborare și susținere.

  Profesorilor și elevilor au fost transmise urări de sănătate, realizări frumoase și noi succese în viitor.

  Mai multe fotografii