Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  ,,De la valoare personală - la valori în educație și societate” – acesta a fost genericul  tradiționalei Conferințe pedagogice, desfășurată la 23 august 2019. La  eveniment a fost prezentă conducerea raionului Fălești, precum și angajați din instituțiile de învățământ, părinți, elevi,  reprezentanți ai societății civile.

 Activitatea a fost onorată de prezența președintelui raionului, Babii Viorel, vicepreședinții raionului, Tăbîrță Vladimir, Radu Roman, Tambur Veaceslav, președintele CRSEȘ, Voloșciuc Silvia.

  Despre măreția, dar și responsabilitatea profesiei de pedagog, au vorbit  tinerii specialiști care au fost primiți cu multă căldură în marea familie de pedagogi ai raionului.

  O analiză amplă despre activitatea angajaților din sistemul educațional, despre succesele obținute, dar și despre unele aspecte care urmează a fi îmbunătățite a fost   raportul DGE.

  Participanții la Conferință au aprobat  proiectul de rezoluție și l-au acceptat ca pe un document normativ care va orienta activitatea întregului sistem educațional din raion în anul de studii 2019-2020.

  Buna desfășurare a sărbătorii, dar și un moment de recreare au fost posibile datorită parteneriatului cu Consiliul Raional al Sindicatelor și Științei.

  Cu ideea unui frumos început de an școlar, cu speranța într-un viitor fructuos și plin de realizări, oaspeții Conferinței pedagogice au apreciat pozitiv încă odată evenimentul organizat de DGE.

Galerie foto