Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 fotbal O revenire spectaculoasă a echipei FC Făleşti în campionatul naţional de fotbal Divizia B Nord: 9 victorii din 9 posibile, 27 puncte la activ, locul I în clasament. Cele mai dificile meciuri: FC Făleşti – FC Pepeni, primul meci.

  În debutul campionatului factorul psihologic a fost simţitor, dar, fiind conduşi după prima repriză 3:1, sportivii noştri au dat dovadă de caracter până la urmă scorul fiind de 4:3 pentru făleşteni.

  FC Făleşti – FC Soroca, în clasament pe locul III. Adversarii – o echipă bine organizată, cu tradiţii vechi în fotbal, şi totuşi am învins 3:1.

  Cel mai disputat meci : FC Făleşti – FC Edineţ. Acolo la Edineţ peste 100 de suporteri ai echipei noastre au fost alături pe parcursul a 90 minute de joc, şi în rezultat, aplauze reciproce, sportivi – suporteri, şi victorie, la care mulţi nu s-au aşteptat - 2:1. Ultimul meci al turului FC Făleşti – Cruiz Plus Camenca, şi iarăşi aspectul psihologic: FC Făleşti – lider, adversarii – locul III de la urmă în clasament. Cel mai greu meci al turului (după părerea specialiştilor în materie), şi a suporterilor, s-a transformat într-o sărbătoare de suflet şi, în particular  a fotbalului.

   Felicitări fotbaliştilor, le dorim doar victorii şi o calificare în divizia A.