Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În scopul dezvoltării sistemului de consiliere şi proiectare a carierei pe parcursul întregii vieţi, Direcţia Generală Educaţie a organizat la data de 24 mai 2019 în incinta Instituției Publice Gimnaziul Ilenuţa seminarul informativ pentru elevi, cadre didactice şi părinţi cu genericul “Necesitatea ghidării în carieră a elevilor”, unde au participat  cadre didactice din cadrul gimnaziilor Egorovca, “S. Moraru” Obreja Veche și “N. Dabija” Pînzăreni.

  La acest eveniment au fost invitaţi cu oferte educaţionale: Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” şi Liceul Teoretic “Ion Creangă” din oraşul Făleşti, Centrul de Excelenţă în Servicii şi Prelucrarea Alimentelor şi Şcoala Profesională Nr. 3 din oraşul Bălţi şi Şcoala Profesională Glodeni.

  Absolvenţii au fost îndemnaţi să ţină  cont de competenţele dobândite în şcoală, capacităţi, aptitudini şi desigur, de cererea pe piaţa muncii pentru a face o alegere profesională corectă.

  Succesul constă în ceea ce vom realiza în viaţă dar şi în ceea ce ne va propulsa spre aceste realizări: caracterul personal trăsăturile pe care trebuie să le dezvoltăm pentru a fi un specialist bun.

Galerie foto