Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 06 iunie curent, Direcția Generală Educație Fălești  a organizat  sărbătoarea succeselor - ediția 2018, un eveniment ce a constituit un moment fericit al educației din raion cu prezența  elevilor, profesorilor și părinților.  Palatul  raional de cultură ,,Mihai Volontir” a găzduit pentru câteva ore  oameni  puternici  care au înregistrat succese în domeniul educație pe parcursul anului de studiu 2017-2018.

 Pentru selectul public, cu un mesaj de salut a venit Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului  care și-a exprimat  aprecierea în adresa elevilor, profesorilor și părinților care au înregistrat succese  în domeniul educație  atât la nivel raional, național și internațional, oameni care au construit  succesul istoric al raionului. Cu un mesaj de salut pentru colegii din domeniu a venit și Doamna Silvia Matasî, șef al Direcției Generale Educație care a mulțumit  întregului colectiv  de profesori pentru contribuția zilnică la educarea tinerei generații.

 În scenă au fost decernați elevii și profesorii din raion care au atestat rezultate deosebite  pe cel mai important aspect din domeniul educație - cunoștințe și competențe demonstrate în cadrul diverselor concursuri ale cunoștințelor.  

 Doamna Silvia Matasî a înmânat diplome de merit pentru  instituțiile , entitățile și persoanele care au fost alături de Direcția Generală Educație la evenimentele raionale desfășurate:  Consiliului raional –Doamnei Iraida BÎNZARI, ÎCS  Sammy Cablaggi- Domnului Octavian Sidorenco, SRL  Luno nel pozzo - Managerii Carmela Borghese și Quagliott Anna, Primarului satului Chetriș- Doamnei Zinaida  Diaconu, Șeful Secției Cultură și Turism- Domnului Grigore Budu, Directorului Palatului raional de cultură - Domnul Ghenadie Bujor, Directorului Școlii de arte ,,Gheorghe Vrabie”- Domnului Damian Furdui, Directorului postului de radio ECO FM Fălești - Domnul Emil Coliban, Redactorului şef al editorialului raional ,,Patria Mea” – Doamnei Mariana Ionel, Postului de televiziune TVPRIM Glodeni.

 Gala Festival ,,Sărbătoarea Succeselor-2018” a  încheiat cu un concert susținut de Vali Boghean și Viorel Burlacu.

Galerie foto