Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

opympic fest Sportul este nu doar un stil de viață, ci o artă. Campionii nu se nasc și nici nu se formează în sălile de sport, ei cu perseverență tind să-și manifeste personalitatea prin activități sportive . 
 Pentru toți cei care promovează modul sănătos de viață, azi 19 mai, Direcția Generală Educație Fălești , cu susținerea Consiliului Raional Fălești, a desfășurat festivalul ,,Ziua Olimpică”. Evenimentul a cuprins un număr mare de activități și competiții sportive ( cursă olimpică, box, sambo, judo, fotbal, volei, hanbal) la care au participat 580 elevi din școlile raionului și mii de suporteri. Festivalul a reprezintat un îndemn pentru toată lumea, indiferent de vârstă, sex sau abilităţi sportive, la mișcare, dar și la descoperirea semnificației sportului și valorilor acestuia. La unele competiții elevii din Fălești au avut concurenți din alte raioane: Sîngerei ( handbal) și Florești (fotbal).
 Ziua s-a încheiat cu ceremonia festivă de înmânare a diplomelor la care a participat conducerea raionului : Iraida Bînzari, președinte și Roman Radu , vicepreședinte.

Galerie foto