Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

IMG 5014 3 În incinta Palatului raional de cultură ,,Mihai Volontir", la  09 februarie curent, s-a desfășurat etapa scenică a finalei concursului raional ,,Pedagogul anului 2018".

 Evenimentul de amploare a întrunit circa 400 de spectatori, care au asistat la un spectacol extraordinar al creativității, inteligenței, profesionalismului, recunoștinței, aprecierilor și dăruirii de sine.

 Invitații la activitate au putut admira, în holul Palatului de cultură, reușitele copiilor din  instituțiile de educație din raion. Pe platourile improvizate au fost demonstrate unele elemente de luptelor marțiale, jocului de șah, activități educativ – interactive ale copiilor din grădiniță, ale discipolilor Casei de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri, Școlii Sportive pentru Copii și Juniori, precum și Școlii de muzică și Școlii de Pictură din or. Fălești.

 Din cei 12 pedagogi înscriși la concurs, în temeiul rezultatelor obținute de aceștia în cadrul primelor  doar etape, analizând prestanța și potențialul profesionist al fiecărui concurent, comisia de concurs a decis să admită la faza a treia a concursului – etapa scenică cinci candidați:

Toporeț Victoria, învățătoare Gimnaziul ,, A.Mateevici,, Răuțel

Culibaba Lilia, învățătoare LT ,, M.Eminescu,, Fălești

Marciuc Elena, profesoară LT ,, M.Eminescu,, Fălești

Cazacu Rodica, profesoară Gimnaziul ,, S.Moraru,, Obreja Veche

Logan Irina, profesoară LT,,Gh.Vrabie,, Călinești

 Titlul de ,,Învățător al anului 2018" l-a câștigat Victoria Toporeț, învățătoare din Gimnaziul ,,A. Mateevici,, Răuțel, iar titlul ,,Profesorul anului 2018"  Elena Marciuc, profesoară de Limbă engleză din LT ,, M. Eminescu,, Fălești.

Galerie foto