Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În perioada 28 iulie – 6 august 2017 la taberele de odihnă pentru copii „Romantica” s.Călinești și „Olimp” s.Pînzăreni s-a desfășurat schimbul V de odihnă al copiilor, la care au participat în total 179 de copii, ghidați și supravegheați de 43 de lucrători didactici și auxiliari. Toți copii s-au implicat activ în activitățile de program realizate la tabere, care au avut drept scop dezvoltarea personalității copiilor, promovarea valorilor și tradițiilor, respectului pentru diversitate. Au avut loc activități sportive și recreative, proiecții de filme, jocuri distractive și educative. Nelipsite au fost și seratele cu muzică și dansuri, spectacole.

   Totodată colaboratorii Inspectoratului de Poliție Fălești au organizat pentru copii ședințe instructive, familiarizându-i cu regulile de siguranță și acțiuni în situații de criză și pericol ce pot surveni în timpul aflării copiilor în zona de agrement, zona de circulație intensă pe drumurile publice.

  La fel și colaboratorii Secției Situații Excepționale Fălești au realizat vizite la taberele de odihnă cu scopul de a informa copii despre reguli de comportare în preajma bazinelor acvatice în sezonul estival și reguli de apărare împotriva incendiilor. Copiii au făcut cunoștință cu echipamentele și mijloacele aflate în dotarea Secției Situații Excepționale.

  Reieșind din chestionarele realizate de copii, activitatea taberelor se apreciază reușită, condițiile de trai fiind bune, alimentație sănătoasă și diversificată, fiind asigurate de sprijinul nemijlocit al Consiliului raional.

  Galerie foto