Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

A devenit deja o frumoasă tradiție ca la început de octombrie să marcăm sărbătoarea ”Ziua profesională a lucrătorilor din învăţămînt”.

A fi profesor este o misiune nobilă destul de complicată. Ea cere multă muncă, disciplină, dar mai ales vocaţie. Este extrem de dificil de a reda în cuvinte tot ceea ce înseamnă Pedagog în societatea prezentului, dar cert e faptul că gratitudinea este incomensurabilă.

Cu această ocazie, în incinta Palatului de Cultură, a avut loc festivitatea de marcare a Zilei profesionale a lucrătorului din învăţămînt.

Prezentă la festivitate, preşedintele raionului Fălești, dna Iraida Bînzari și-a exprimat profunda recunoștință faţă de profesori, pentru efortul care îl depun în educarea tinerii generații, dorindu-le multă sănătate, inspiraţie, susţinere familială, performanţă pe măsura dăruirii profesionale şi personale. Pentru abnegație și profesionalism în activitatea educațională, vocație și spirit organizatoric, merite deosebite în promovarea valorilor general-umane Dna președinte a înmînat cadrelor didactice din raion diplomele Ministerului Educației și cele din partea Consiliului raional Fălești. La fel cu un mesaj de felicitare către cei prezenți au venit vicepreședinții raionului dnii Vladimir Tăbîrță, Valeriu Muduc și Roman Radu, șeful Direcției Generale Educație dna Silvia Matasî.

Deosebit de originală era sărbătoarea de miercuri, scenariul fiind realizat sub forma unei lecții cu etapele cuvenite ei. Cei care au trudit după culise pentru a bucura sufletele angajaților din învățămînt, responsabili de scenariu, au fost angajații LT ” I. Creangă”, susținuți de colegii lor de la LT ” M. Eminescu” și cei de la Casa de creație. În cele 3 ore cît a durat sărbătoarea, angajații din învățămînt s-au bucurat de atenția acordată și au trăit adevărate clipe de relaxare spirituală în timpul concertului susținut de interpreții Anișoara Puică și Vitalie Dani.

Mai multe fotografii