Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Săptămâna curentă, specialiștii Direcției Agricultură și Alimentație au efectuat vizite de monitorizare  a proceselor de recoltare a florii soarelui, mersul lucrărilor de pregătire a solului pentru semănatul culturilor de grupa I și semănatul de toamnă a  culturilor tehnice.

  În gospodăriile agricole CAPC„Iteroagro” și GȚ „Usatîi Mihail”, primăria Ișcălău, GȚ„Gheorghe Strat”, s.Bocani, SRL „Mospuragro”, s.Catranîc, GȚ Bairamculov Leonid primăria Pînzăreni, SRL „Svitanoc”, SRL „Profitagro” și GȚ „Moscaliuc Igor”, primăria Logofteni, se desfășoară lucrări de recoltare a florii soarelui și pregătirea solului pentru semănatul culturilor de grupa I.

  • agro-09-09-2022_1
  • agro-09-09-2022_2
  • agro-09-09-2022_3

  Totodată specialiștii direcției au vizitat SRL „Anvar Com” primăria Pînzăreni,  unde, la momentul vizitei, se efectuau lucrări  de semănat al rapiței.

  În discuțiile colaboratorilor direcției cu conducătorii gospodăriilor s-au abordat întrebări precum realizarea producției agricole, achiziționarea materialului semincer și a produselor de uz fitosanitar.

  Mai multe fotografii