Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

La data de 26 aprilie curent, specialiști principali din cadrul Direcției Agricultură și Alimentație au efectuat o vizită de lucru în gospodăriile agricole din teritoriul raionului.

Specialiști Direcției au monitorizat situația curentă privind mersul lucrărilor de pregătire și însămânțare a solului, cât și alte procedee tehnologice petrecute la moment în gospodăriile agricole ale raionului, inclusiv și securitatea muncii în perioada lucrărilor de primăvară.

În gospodăriile SRL„Spicul Plin” (comuna Egorovca), SRL„Mospur Agro” (satul Catranîc) și SRL „Efelina Agro” (s. Ilenuța) la momentul inspecției se efectuau lucrările la semănatul soiei,  lucrări de combaterea dăunătorilor, bolilor și buruienelor la culturile cerealiere de toamnă și s-a stabilit că starea culturilor de toamnă în gospodăriile respective sunt într-o stare bună.
    În cadrul vizitei  s-a menționat importanța respectării normelor tehnologice de execuție a procedeelor agricole cu identificarea soluțiilor pentru buna desfășurare și la timp a lucrărilor de primăvară.

  Galerie foto