Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Joi, 28 octombrie 2021, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova a dat start unei ample campanii de informare și promovare a antreprenoriatului social.

  În calendarul campaniei de promovare și de susținere a antreprenoriatului social sunt incluse și evenimente de instruire gratuite, accesibile pentru antreprenorii și potențialii antreprenori, interesați să dezvolte afaceri sociale în Republica Moldova.

  Pentru înregistrarea prealabilă la evenimentele desfășurate de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul:  https://forms.gle/s8xG2quRTw4zZFPC8

 Persoanele înregistrate vor primi link-ul de acces la evenimentele desfășurate.

  Agenda Webinarelor și Atelierelor de lucru este prezentată în poza din atasament.

Agenda Webinare

Campanie inițiată  și susținută de Proiectul transnațional  Finance4SocialChange, cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI). Scopul proiectului este promovarea impactului social și stimularea dezvoltării companiilor interesate de soluționarea problemelor comunitare. ODIMM este partener, alături de alte 19 instituții din 15 țări din regiunea Dunării.