Actualităţi  

   

Achiziții publice  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Consiliul raional Falesti invită operatorii economici din raionul Fălești să participe la întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”.

  Evenimentul este organizat de Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Belarus și se va desfășura pe platforma online ZOOM la data de 12 august 2020 cu începere de la ora 11:00. Accesul participanților va fi deschis de la ora 10:30.

  La eveniment se preconizează participarea agenților economici și experților din ambele state, care vor prezenta informația privind cooperarea comercial-economică între Republica Moldova și Belarus în conjunctura actuală, restricțiile impuse, măsurile anticriză adoptate, cum mediul de afaceri s-a adaptat condițiilor de pandemie și perspectivele dezvoltării cooperării moldo-belaruse.

  Pe durata întrevederii online participanții vor avea posibilitatea de a adresa vorbitorilor întrebări și propuneri.

  Limba de comunicare – limba rusă.

  În cazul interesului de participare la întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”, vă rugăm să efectuați înregistrarea online pînă la data de 10 august 2020. Pentru înregistrare accesați link-ul aici .

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqqa_4lRtKMO4fZqYA04f2k_kp2ubODCxg2rx3NXzBdEF1Q/viewform

  Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularului completat online) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail.

  Doritorii de a participa la evenimentul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

  Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga   Leontean tel: 022 22 26 26, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 Participarea este gratuită!

**Scrisoarea întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”  - limba rusă