Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Recent în sala de conferințe a bibliotecii publice „Mihai Eminescu” din or. Fălești a fost organizat un curs de instruire privind implementarea instrumentelor electronice de achiziții publice.

 Sesiunea de instruire a fost organizată și desfășurată de către Instituția Publică Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe în colaborare cu Direcția Generală Finanțe și Economie Fălești.

 La eveniment au participat contabili ai instituțiilor publice locale din raionul Fălești. Participanții au fost familiarizați cu sistemele informaționale de achiziții publice electronice Mtender, respectiv cu platformele:  e-licitatie.md, achizitii.md și  yptender.md.

 Pe parcursul sesiunii de instruire participanții la instruire au luat cunoștință despre modul de organizare a licitațiilor publice de valoare mică în mod online,  Reprezentanții de la platforma achiziții.md a prezentat în regim de testare modul funcționalităților de introducere, generare și semnare a contractelor de achiziții publice în mod online.

Galerie foto