Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Prin prezenta, Primăria municipiului Bălţi în colaborare cu Consiliul raional Făleşti invită agenţii economici din raionul Făleşti să participe la sesiunea de comerţ şi achiziţii cu marile lanţuri de distribuţie din Regiunea Nijegorodsk, Federaţia Rusă, care va avea loc la sfârşitul lunii octombrie în oraşul Nijnii Novgorod din Federaţia Rusă. Organizarea sesiunii are loc în contextul deschiderii Casei de Comerţ Bălţi în oraşul Nijnii Novgorod, care are rolul de a susţine producătorii locali în accederea pe piaţa de consum din Regiunea Nijegorodsk, în special, şi din Federaţia Rusă, în general.

  Rugăm, ca agenţii economici interesaţi, să completeze tabelul din anexă şi să-l expedieze la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pînă la data de 17 octombrie 2017.

  Pentru informaţii suplimentare privind organizarea sesiunii rugăm agenţii economici să contacteze persoana responsabilă: Dan Morarii, inspector de specialitate al Serviciului relaţii externe şi atragerea investiţiilor, tel. +373 231 54619 sau Vitalie Buruianov, Director General al Casei de Comerţ Bălţi în or. Sankt-Petersburg. Federaţia Rusă, tel. + 7 910 221 03 47.