Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Secţia Situații Excepționale Făleşti, Vă informează că, în legătură cu apariţia stării de alertă pe piaţa gazelor naturale din Republica Moldova,  începînd cu data de 23.10.2021, ora 08:00, şi pînă la data de 30.11.2021, la indicaţia şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă,  pe teritoriul Republicii Moldova cît şi în raioanele ţării a fost activat Centrul de Dirijare în Situaţii Excepţionale cît şi  Punctul Teritorial de Dirijare în Situaţii Excepţionale.

  În acest context, conducerea Secţiei Situații Excepționale Făleşti, Vă informează că Punctul de Dirijirare a Situații Excepționale îşi desfăşoară activitatea în cadrul Unităţii de Salvatori şi Pompieri şi solicităm tuturor şefilor de instituţii, intreprinderi, conducători a obiectivelor economiei naţionale, monitorizarea permanentă a activităţii şi nivelului de pregătire şi funcţionare în condiţiile  situaţiei excepţionale  la capitolul gaze naturale şi energie electrică.

   Despre apariţia situaţiilor de urgenţă în  acest domeniu, informati la nr. de telefon 0259-2-22-01 sau la apelul unic de urgenţă 112.