Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

jci  Secția Economie a Consiliului raional Fălești în colaborare cu Organizația JCI Ungheni  invită tinerii antreprenori din raionul Fălești pentru a participa la Conferința internațională ”Discover JCI Moldova”. Conferinta va avea loc  orașul Ungheni  în perioada 23-25 august 2019.

  Evenimentul ”Discover JCI Moldova”,este dedicat tinerilor antreprenori și începătorilor antreprenori, dar și profesioniști, precum și liderilor din JCI internațional, dar și cei care împărtășesc aceleași valori ale organizației. Într-un efort comun de colaborare a tinerilor antreprenori și mai mulți oameni de afaceri din Republica Moldova, JCI Moldova, împreună cu JCI Ungheni organizează un eveniment menit să construiască colaborări de afaceri la nivel internațional, să promoveze pe scara internațională experiențele antreprenorilor, să organizeze un schimb de experiență între oamenii din JCI INTERNAȚIONAL și să ofere informații utile!

 În cursul a trei zile, invitații vor putea discuta teme legate de afaceri și schimb de bune practici. Oamenii de afaceri din JCI vor putea asculta exemple de succes și vor avea șansa de a descoperi Moldova prin diverse activități.

 Pentru mai multe detalii despre Conferința Internațională ”Descopera JCI Moldova” puteți găsi pe pagina de Facebook – JCI Moldova sau pe pagina web: https://discover2019.jci.md/?

 Pentru confirmarea prezenței sau mai multe detalii contactați adresele electronice:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 068867867.

 Costul pentru participanti îl gasiti pe linkul urmator:

https://discover2019.jci.md/?fbclid=IwAR1hRtb_chjfreXstz7WmMw0KKTL4u4WJKWkdrPvFWXtg-L1BlixXUa8lMU