Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Academia de Administrare Publică a lansat în anul 2016 Platforma de instruire la distanță E-learning. Acest instrument inovativ de instruire la distanță a fost elaborat de Academie cu sprijinul Programului Comun de Dezvoltare Locală Integrată. Primul curs plasat pe această platformă “Managementul Administrației Publice” este destinat tuturor aleșilor locali, primari și consilieri locali de nivelul I și II din Republica Moldova.
  Cursul dat oferă posibilitatea aleșilor locali să-și consolideze cunoștințele de bază în materie de administrare publică, procesul de luare a deciziilor la nivel local și principalele procedure care trebuiesc respectate, managementul serviciilor publice și a finanțelor publice locale, elaborarea proiectelor, planificare strategică și dezvoltare locală, comunicare publică și transparentă, abordarea bazată pe drepturile omului și etica profesională.
  Aleșii locali au posibilitatea să-și perfecționeze calificația, absolut gratis, prin participare la cursul de instruire la distanță ”Managementul administrației publice”. Informații referitor la modalitatea de înscriere și participare la curs găsiți aici: http://aap.gov.md/ro/acasa-e-learning.