Actualităţi  

   

Achiziții publice  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Conform Planului de împrospătare pentru anul 2020, Agenţia Rezerve Materiale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, propune spre realizare zahăr - tos, la preţ de 11720 lei/tona.

Persoanele juridice şi/sau fizice cointeresate pot depune cererea la adresa de e-mail al Agenţiei - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la oficiu, pe adresa - municipiul Chişinău str. Columna 118/1.

Tel de contact: 0 (22) 245 - 038, 0 (22) 243 - 022.

Anexat Scricoarea Agenției Rezerve Materiale

 

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ:

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat vă informează următoarea avertizare meteorologică

  Fenomenul prognozat: Creșterea temperaturii aerului

  În intervalul 25-31.07 pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33..+37°C.


  24 iulie 2020
  ora: 14:50                                  Centrul Operativ de Dispecerat Republican al IGSU

Stimați cetățeni!

  Vă informăm că incinta Spitalului raional Fălești din data de 6 aprilie curent este creat un post medical cu o capacitate de 15 paturi pentru pacienții  cu COVID 19, unde se vor trata forme ușoare și medii.  În caz de necesitate v-a mai fi suplinit capacitatea de paturi. Personalul medical este asigurat cu echipament de protecție împotriva virusului COVID 19. 

 

  Domnul Iurie OSOIANU, directorul ÎMSP ,,Spitalul raional Fălești”  vine cu un mesaj către toți cetățenii raionului  ,,Stați Acasă”,   pentru orice problemă de sănătate coordonați  telefonic medicul de familie.  Doar în situații grave apelați  Serviciul 112 .

 

23 01  Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri autohton să profite de ultimele locuri disponibile la ediția a XIX-a a celei mai mari Expoziții naționale ”FABRICAT ÎN MOLDOVA”. 

  Evenimentul se va desfășura pe teritoriul C.I.E ”Moldexpo” SA, mun. Chișinău, în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020.

  ”Fabricat în Moldova”, pe parcursul anilor, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

  De-a lungul celor 18 ediții, în cadrul expoziției au avut loc cele mai importante și de mare anvergură evenimente, ce au primit un feedback pozitiv din partea producătorilor autohtoni, fiind pe larg mediatizate și înalt apreciate.

  Raionul Fălești va fi prezentat la acest eveniment de producătorii din raion: SC „BEATRICE-COM” SRL cu produse de băcănie și SRL „MED-ELISEIRIM” cu produse apicole.