Invitație

  Consiliul raional de comun cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălţi şi primăria orașului Făleşti  invită locuitorii  şi oaspeţii raionului în perioada 6 – 8 august curent să viziteze  expo-târgul universal  „Târg de vară la Făleşti”, ediţia a II – a.

  Vă aşteptăm zilnic în centrul oraşului,  pe str. Alexandru cel Bun (Pietonală), între orele  900 – 1800 ”.

                                                                                          Comitetul organizatoric

La data de 25 iunie 2019, aproximativ la ora 430 a avut loc  un  caz  de  electrocutare cu  cet. Constantinovici Anatol, anul naşterii 1983, domiciliat în s.Chetrosu, r-nul Drochia. Accidentul a avut loc în deschizătura  pil.92/5- pil.92/6, LEA-10 kV (linie electrică aeriană de tensiune medie), fid.2, stația electrică 35/10 kV ”Ţarigrad”, în c.Nicoreni, r-nul Drochia, care alimentează postul de transformare (PT-230/250), proprietate a SRL”Agrosalvia”.

În urma investigării circumstanțelor producerii accidentului s-a stabilit că, în ziua nominalizată, la orele 430  accidentatul Constantinovici Anatol, împreună cu Dl Ştefaneţ Andrei,  au hotărât să plece la pescuit, la lacul de acumulare din preajma  întreprinderii SRL”Agrosalvia” din s.Nicoreni, r-nul Drochia,

Din explicaţiile martorului, Ştefaneţ Andrei, care era împreună cu accidentatul, la cîțiva metri de el,  a observat că, în momentul aruncării undiţei Anatol sa prăbuşit la pămînt pe spate şi se zbătea.