Astăzi în incinta Consiliului raional s-a desfășurat  un curs de instruire pentru membrii Consiliilor de Circumscripție de nivelul I, organizat de reprezentanții Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral  pe lîngă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova. Agenda  seminarului a cuprins tematica privind  organizarea alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019 și anume:

  Rolul CECE I în organizarea și desfășurarea alegerilor locale, înregistrarea candidaților, responsabilitățile CECE de nivelul I în ziua alegerilor, atribuțiile CECE I de nivelul I după încheierea votării.

Galerie foto

  Reprezentanții Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral  pe lângă Comisia Electorală Centrală au organizat un seminar de instruire cu membrii Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală Fălești nr. 17 în incinta Consiliului raional un  curs de  instruire  ,,Atribuțiile membrilor consiliilor electorale de circumscripție electorală de nivelul II în cadrul Alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019” cu o durată de 6 ore.  

   Pentru participare activă la această instruire  membrii CECER nr.17  au  fost  menționați cu certificate de participare.

Galerie foto