Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați procurori, angajați ai Procuraturii raionului!

proc  Cu prilejul sărbătorii profesionale –  Ziua Lucrătorului Procuraturii, marcată anual la 29 ianuarie, permiteţi-mi să Vă adresez sincere felicitări, urări de sănătate şi succese în activitatea dumneavoastră.

ms proc Copie  Fiind unul din elementele esențiale ale sistemului de drept, acest domeniu contribuie la respectarea legalității în toate sferele vieții,  Dumneavoastră sunteți acea garanție a statului de drept, iar sarcinile pe care le aveți nu sunt deloc ușoare și necesită profesionalism înalt, curaj și un puternic simț al datoriei. Sunteţi cei care faceți faţă tuturor provocărilor, sporind credibilitatea și respectul societății pe potriva greutăților pe care le aveți de înfruntat.

  În calitate de promotori și responsabili ai acestei sarcini deloc ușoare, în continuare veți acționa cu  profesionalism, abnegație și principialitate de care dați dovadă în munca nobilă ce o desfășurați.

  Vă doresc prosperitate și realizări remarcabile, fermitate în îndeplinirea celor mai dificile sarcini, activitatea dumneavoastră să fie susținută necontenit și apreciată după merit. 

  Pace și liniște în activitate și în familiile Dumneavoastră!

  Cu respect,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești