Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați reprezentanți ai sistemului financiar !

  La 15 august în Republica Moldova, tradiţional, se sărbătoreşte Ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. 

  Astăzi, 15 august, este marcată cea de-a 27-a aniversare a sărbătorii profesionale – Ziua financiarului. Cu prilejul frumosului eveniment, am plăcerea să adresez tuturor angajaților domeniului financiar cele mai sincere felicitări și urări de bine din partea  Consiliului raional.

  Cu certitudine, munca în acest domeniu presupune responsabilitate şi competenţă, corectitudine şi exactitate, întrucât bugetul statului, calculul corect şi cuprinzător al acestuia determină pulsul vieţii şi permite identificarea priorităţilor în funcţionarea stabilă a sistemului financiar republican. Profesionalismul și abnegația de care dați dovadă zi de zi, eforturile pe care le depuneți în muncă enormă și dăruirea cu care vă îndepliniți responsabilitățile trezesc un respect profund pentru fiecare dintre Dumneavoastră.

  Vă dorim ca în continuare să aveți același spirit de inițiativă, aceeași capacitate de a soluționa dificultățile și a trece peste bariere și, nu în ultimul rând aceeași satisfacție pentru munca pe care o faceți.

  Fie ca în această zi de august să aveţi parte doar de cele ce vă doriţi, iar aprecierile să nu mai contenească în a vă fi călăuză pe tot parcursul activităţii profesionale. Sănătatea, prosperarea, liniştea sufletească şi succesul să Vă însoţească mereu pentru a Vă da noi impulsuri spre o muncă calitativă şi eficientă.

                               

La mulți ani prosperi!
Cu profund respect,
Sergiu Fîntîna, Președintele raionului Fălești