Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Fiecare apropiere de finalul unui an școlar, ce se întâmplă tradițional între două anotimpuri frumoase, ne amintește despre festivitatea ,,Ultimului Sunet”.

  Frumosul eveniment ne adună și ne trezește sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în acest an școlar, prin aportul dascălilor, succesele elevilor, dar și grija părinților în educarea copiilor.

  Sărbătoarea „Ultimul sunet” devine pentru toată societatea nu numai un prilej de satisfacție, ci și un motiv de profundă meditare despre rolul educației și pedagogului în societate.

  31 Mai este ziua în care pentru mii de elevi răsună ultimul clopoțel, spunând „Adio școală”.

  Clopoțelul se aude azi în fiecare școală, sună cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și cu puțină tristețe pentru absolvenți, care lasă în spate băncile școlii și pășesc cu încredere în viitor.

cos  Consiliul raional Fălești aduce mulțumiri profunde, dascălilor procesului educațional, pentru dedicația și contribuția Dumneavoastră  la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor naționale și general-umane. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii.

  Absolvenților ciclului primar, gimnazial și liceal vă dorim mult succes, perseverență, încredere în forțele proprii și determinare în realizarea cu succes a propriului proiect de carieră.

  Rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire ale treptei de gimnaziu și de liceu.

  Absolvenților, mult succes la examene și tuturor o vacanță minunată!

  Cu înaltă considerație,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului