Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați contabili din raion!

zc 2022  Anual,  pe 4 aprilie cinstim venerabila profesie de contabil.  Având în vedere specificul activității entităților din domeniul bugetar și rolul important al contabililor în buna desfășurare a activității, cu înalt respect apreciem rolul pe care o are această profesie și oamenii care își exercită demn și obiectiv această funcție.

  Cu acest prilej, am deosebita plăcere să Vă adresez cele mai sincere urări de sănătate durabilă, multe succese în realizarea activităților profesionale și împliniri mărețe.

  Importanța și rolul profesiei de contabil sunt incontestabile pentru contribuția la dezvoltarea economiei naționale și respectiv la dezvoltarea și prosperarea raionului. Apreciez la justa valoare munca asiduă a specialiștilor care activează în domeniul contabilității și sunt ferm convins că Dumneavoastră și în viitor veți depune toate eforturile pentru dezvoltarea sectoarelor în care activați, contribuind la dezvoltarea întreprinderilor, instituțiilor și altor organizații la sporirea bunăstării populației.

  Fie ca realizările aspirate să Vă inspire spre stabilirea unor noi scopuri, să Vă conducă spre noi orizonturi și performanțe majore.

  Cu înaltă considerație,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești