Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați salvatori!

   BUCET ZIUA SALVATORULUIAnual, la 5 aprilie marcăm  în Republica Moldova sărbătoarea profesională “Ziua Salvatorului”.

  Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Salvatorului”, aduc sincere felicitări tuturor angajaților secției situații excepționale Fălești, dorindu-vă multă sănătate, să aveți putere și rezistență în toate intervențiile realizate, inspirație și abnegație în acțiunile de prevenire a situațiilor de risc și multă încredere în forțele voastre.

  Ca și în fiecare an sărbătoarea profesională, Vă găsește în misiuni de salvare, în acțiuni de prevenire a situațiilor excepționale și în intervenții pentru ajutorarea persoanelor care au nevoie de noi.

  În momentele dificile, salvatorii și pompierii au fost în prima linie implicați pentru a lichida consecințele situațiilor excepționale, ați trecut clipe dificile și toți împreună le-am depășit și continuați să luptați pentru a reda speranța oamenilor la viață, chiar și atunci când aceasta pare cu nu mai există.

  Greutățile și provocările V-au unit mai mult, V-au  făcut mai puternici și V-au mobilizat în realizarea misiunilor dificile, în scopul asigurării securității vieții cetățenilor.

  Dragi salvatori și pompieri! Sunt profund recunoscător fiecăruia dintre Dumneavoastră care faceți parte din echipa secției situații excepționale Fălești,  întrucât voi sunteți garantul siguranței oricărei misiuni de salvare în raionul nostru.

  Curajul, devotamentul și sacrificiul sunt cuvintele care definesc personalitatea angajatului din  domeniul protecției civile, și care destoinic se potrivesc cu profilurile voastre.

  Voi ați fost și rămâneți speranța oamenilor în cele mai dificile clipe ale vieții!

  Sergiu FÎNTÎNA
  Președintele raionului Fălești