Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați locuitori ai  satelor

Obreja Veche, Măgura Nouă, Pompa, Cuzmenii Vechi, Drujneni,

Sarata Veche, Pocrovca, Catranîc, Pietrosu Nou, Hîncești și Izvoare!

Astăzi, 14 octombrie creștinii ortodocși sărbătoresc Acoperământul Maicii Domnului și este hramul bisericii în localitățile Dumneavoastră. 

Hramul satului din moşi strămoşi este o sărbătoare tradiţională deosebită. Este ziua, când în casa moldoveanului primenită şi pregătită cu acest prilej se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare.

Cu ocazia sărbătoririi Hramului Localității ’’Acoperământul Maicii Domnului’’,Vă adresez  sincere urări de sănătate și prosperitate.

Fie ca această sărbătoare să Vă aducă lumină  în suflet, pace, belșug și bunăstare în familiile dumneavoastră, izbândă în toate începuturile, putere de a depăși toate încercările vieții și înțelepciune de a  fi mai buni, mai iertători, mai receptivi și mai responsabili față de comunitatea în care trăiți.

Să păstrați cu sfințenie tot ceea ce aveţi mai frumos şi mai sfânt – dragostea de neam și  tradiţiile locale.

Fie ca îngerul păzitor al satului Dumneavoastră să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină şi căldură, perseverenţă şi contribuţie cît mai activă întru prosperarea satului Dumneavoastră, a raionului şi a pământului drag. 

Să aveţi mulţi oaspeţi cu gânduri şi urări bune creştine, dragoste sufletească precum ne învaţă credinţa noastră ortodoxă şi în casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună şi belşugul.

Cu deosebită considerație pentru Dumneavoastră, 

Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului