Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Mult stimaţi ocrotitori ai sănătăţii !

  Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului se sărbătoreşte în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, fiind instituită prin decret prezidenţial în anul 1994.

  În preajma Zilei Dumneavoastră profesionale conştientizăm faptul, că sănătatea este şi rămâne  o prioritate neasemuită a vieţii, de care depinde fortificarea nivelului social – economic al prezentului şi viitorului nostru.

  Buna organizare şi desfăşurare a activităţii medico – sanitare şi farmaceutice în instituţiile din domeniu se perfecţionează în continuu cu participarea Dumneavoastră, axată pe schimbarea atitudinii faţă de problemele sănătăţii, propagarea şi promovarea unui mod sănătos de viaţă.

  Prin abnegaţie şi devotament profesional, tenacitate şi consacrare plenară activităţii de muncă, atitudine receptivă şi grijulie faţă de pacienţi reuşiţi să Vă plasaţi în avangarda procesului de îmbunătăţire a calităţii vieţii, sunteţi, cei care aduceţi bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, dăruiţi mereu o rază de speranţă suferindului, trataţi maladiile cu sufletul în baza simplei chemări a inimii.

  Şi în acest context, Vă exprim profundă gratitudine, pe care o meritaţi din plin pentru curajul, perseverenţa şi pentru tot binele ce-l făuriţi în numele prezentului şi viitorului.

  Fie ca obiectivele şi eforturile Dumneavoastră să se cununeze de succes, viaţa să vă fie plină de prospeţime şi sănătate, întregită de tot ce este mai scump sufletului omenesc.

  Să aveți parte de recunoștința pacienților, pentru că realizările Dumneavoastră constituie nu doar progresul personal, ele contribuie la dezvoltarea și progresul întregului sistem de sănătate a Republicii Moldova".

 

  Cu înaltă considerație,

  Sergiu FÎNTÎNA,  Președintele raionului