Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi lucrători din domeniul culturii!

  Ziua Națională a Culturii, sărbătorită tradițional la data de 15 ianuarie, ne oferă frumoasa ocazie de a determina încă o dată rolul culturii în consolidarea spirituală a societății, promovarea și păstrarea valorilor umane și etno – culturale ale neamului nostru. Consemnarea acestei sărbători este prilejuită de marcarea zilei de naștere a marelui poet Mihai Eminescu, opera căruia este o dovadă a vocației internaționale a culturii noastre.

  Opera eminesciană ne îndeamnă pe fiecare din noi să fim mai aproape de idealul de făuritori de cultură, mai aproape de ceea ce ne leagă pe toți într-un gest unic de solidaritate umană și comuniune națională.

  Vă adresez sincere felicitări, expresii de profundă recunoștință și apreciere a nobilei Dumneavoastră activități , grație abnegației, perseverenței și devotamentului ce-l manifestați contribuiți la formarea unei ambianțe sociale sănătoase, fără de care nu poate domina bunăstarea, prosperitatea și chezășia succesului.

  Vă doresc sănătate, energie creatoare, să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele, năzuințele și aspirațiile.

  Cu deosebit respect,
  Sergiu FÎNTÎNA,  Președintele raionului Fălești