Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Dragi concetăţeni !

  Clipe numărate ne mai despart pînă la sosirea Anului Nou 2021, pe care de la mic la mare îl aşteptăm cu multă însufleţire, ca pe o magie prevestitoare de bune primeniri şi reuşite,  realizări în toate domeniile vieţii.
  Concomitent medităm asupra celor înfăptuite pe parcursul anului 2020, reliefînd cu discernămînt  succesele și insuccesele pe care le-am realizat, dar acum la această răspîntie dintre trecut şi viitor  constatăm, că anul 2020 a produs schimbări globale în toate domeniile vieții.
  În acest context exprim sincere cuvinte de profundă gratitudine şi recunoştinţă în adresa funcționarilor publici și a cetățenilor care şi-au adus aportul cu dăruire  fiecare la locul de muncă, prestînd servicii de calitate pentru locuitorii raionului.
  Vă adresez, călduroase felicitări cu prilejul Sfintelor sărbători de iarnă, Crăciunul și  Anului Nou – 2021.
  Această perioadă binecuvântată întotdeauna a semănat în inimile oamenilor credință și speranță, ne-a îndreptat privirile spre noi înşine şi apropiaţi. Ne-a dat puterea de a face binele şi ne-a încurajat să mergem mai departe, pentru că ne iubim familia şi ţara. Să ne unim și să trăim împreună, să ne consolidăm și să lucrăm pentru binele raionului nostru.
  Sunt convins că anul 2021 va fi un an al schimbării în bine pentru noi toți.
  În virtutea tradiţiei noastre creştine, haideţi să aprindem luminile pe bradul de Crăciun cu gânduri optimiste, haideţi să lăsăm la o parte toate provocările anului ce a trecut şi să începem noul an reînnoiţi, solidari în efortul de a face o țară mai prosperă.
  Vă îndemn, să petrecem aceste sărbători de suflet cu pace şi bunăvoinţă, în sânul familiei, alături de cei dragi, să ne umplem inimile de dragoste şi lumină.
  Vă urez tuturor un an generos, rodnic, plin de sănătate, prosperitate şi bunăstare, succese şi realizări pe măsura speranţelor, armonie bucurie, linişte şi căldură în sufletele, inimile şi casele Dumneavoastră.
  Vă doresc să vă bucurați de oamenii dragi care vă sunt alături, să vă gândiți cu dor la cei care sunt departe, să vă amintiți cu recunoștință de momentele plăcute pe care le-ați trăit în 2020 și toate aceste bucurii și amintiri să vă dea energia necesară pentru a păși cu încredere și speranță în anul care urmează.
  Fie ca Lumina Sacră şi miraculoasă a acestor sărbători să vă ocrotească, să vă călăuzească cugetul şi paşii  mereu şi pretutindeni. 

LA MULŢI ANI !

  Cu profund respect,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești