Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi lucrători ai sectorului poştal!

  Permiteţi-mi să Vă aduc sincere felicitări de Ziua Mondială a Poştei şi Ziua Profesională a Lucrătorului Poştal din Republica Moldova.

  În această zi, avem prilejul să ne reamintim cât de importantă este munca lucrătorilor poştali pentru viaţa noastră cotidiană şi cum multe lucruri, care ni se par fireşti, de la trimiterea unei scrisori până la transferul rapid al unei sume de bani, dar mai ales primirea ziarelor și revistelor la poarta noastră, a pensiilor pentru persoanele în etate sau cu dizabilități, ar fi, fără ei, de neconceput.

  În pofida faptului că lumea se schimbă, comunitatea poştală este încă bine plasată pentru a garanta integritatea serviciului poştal universal şi libera circulaţie a trimiterilor poştale pe teritoriul poştal unic.

  Cu prilejul Zilei lucrătorului poştal şi Zilei Mondiale a Poştei, felicit cordial toţi lucrătorii din ramura poştală, adresând sincere urări de sănătate atât Dvs, cât şi familiilor Dvs, noi succese şi realizări profesionale, care, cu siguranţă, vor contribui la bunăstarea şi prosperarea Republicii Moldova.

  Vă urăm multă sănătate, noi performanţe şi succese în tot ceea ce faceţi pentru binele comunităţii. Fie ca serviciile prestate de către instituţiile în care activaţi să răspundă întotdeauna aşteptărilor cetăţenilor Republicii Moldova.

Mult succes în tot ceea ce faceţi!

Președintele raionului, Sergiu Fîntîna