Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați colegi!

  Ziua Profesională a Funcţionarului Public ne oferă un rezonabil prilej de reliefare şi apreciere a importanţei activităţii Dumneavoastră consacrate dezvoltării socio – economice şi culturale a raionului, soluţionării competente a diverselor probleme cu care se confruntă societatea civilă.

  Instituirea sărbătorii profesionale - Ziua Funcţionarului Public este o confirmare a importanţei funcţionarului public în fortificarea Statului, căci puterea Statului rezidă în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reforme, responsabilitatea civică, profesionalismul şi aptitudinea lor de luare a deciziilor.

  În acest context, exprim ferma convingere, că înaltele calităţi civice şi profesionale, care vă caracterizează, armonia şi colaborarea, devotamentul şi consacrarea plenară executării atribuţiilor de serviciu, atitudinea receptivă, grijulie faţă de oameni Vă vor domina în permanenţă activitatea.

  Fie ca această zi de sărbătoare să Vă furnizeze un nou torent de energie inepuizabilă şi idei novatoare pe care să le valorificaţi cu succes în munca cotidiană.

  Vă doresc să aveţi parte de sănătate, realizări profesionale şi personale, să rămâneți şi în continuare  importanţi pentru societate,  puternici  și împliniţi ca funcţionari publici.

  Pentru tot ce aţi realizat şi veţi realiza Vă exprimăm sincere cuvinte de mulţumire, profundă recunoştinţă şi înaltă apreciere .

   Cu profund respect,
   Sergiu FÎNTÎNA,  Preşedintele raionului Făleşti