Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

zm 1  Astăzi, 19 mai marcăm Ziua Internaţională a Medicului de Familie,  prietenul tuturor, de la naștere și până la sfârșitul vieții, care cu profesionalism, răbdare şi înţelegere, are grijă de sănătatea noastră.

zm 2  Am plăcutul prilej de a mulțumi celor 35 de medici de familie și peste 100  de asistenți ai medicilor de familie din raionul nostru, pentru angajamentul de care dau dovadă și pentru munca pe care o fac zi de zi  cu profesionalism și dedicație pentru cetățeni.

  Ziua Internațională a medicilor de familie este o oportunitate de a recunoaște rolul important  al medicilor de familie în furnizarea de îngrijiri de sănătate personale, complete și continue pentru toată populația și de a analiza progresele înregistrate în medicina de familie.        

  În Republica Moldova, activează 1591 medici de familie și 3932 asistenți medicali de familie, în cadrul a 35 Centre de Sănătate raionale, 5 Asociații Medicale Teritoriale, 2 Centre ale Medicilor de Familie și 264 Centre de Sănătate rurale. Totodată, 25 de prestatori își exercită independent profesiunea de medic de familie și 12 prestatori sunt private.

  Vă doresc sănătate și realizări profesionale și personale.
Aveți aprecierea întregii societăți.
Vă mulțumim pentru sănătate!

La  Mulți Ani DOCTORE!

Cu înaltă considerațiune,
Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești