Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi făleşteni, scumpi veterani ai războiului!

Ziua de 9 mai, în fiecare an ne trezeşte puternice sentimente de mândrie pentru cei, care cu preţul propriei vieţi,  au opus o dârză rezistenţă tentativei de  a înrobi popoare dornice de libertate. 

Timpul,  necruţător, îi smulge de printre noi pe ultimii eroi şi martori oculari ai acelui crunt măcel, care a fost cea mai dramatică luptă din istoria omenirii dintre bine şi rău, lumină şi întuneric.

Dragi  veterani!

Odată cu scurgerea anilor, spre regret, rămâneți a fi tot mai puţini alături de noi. Acest fapt ne mobilizează să vă acordăm şi o mai mare atenţie, căci prin Dumneavoastră cinstim amintirea celor căzuţi în lupte, dar şi celor care s-au stins din viaţă după război.

Dumneavoastră sunteţi bucuria şi mândria noastră, exemplu viu al bărbăţiei, luptei înverşunate pentru neatârnare.

Bucuraţi-vă de viaţă, fiţi sănătoşi şi bunul Dumnezeu să vă investească cu putere şi bunăstare ani plini de zâmbet cald. Să fiţi mereu înconjuraţi de stimă, atenţie şi respect binemeritat din partea tuturor celor din preajmă, înţelegere, preţuire şi multă dragoste de la cei apropiaţi.

Calde felicitări şi urări de bine cu ocazia Zilei Victoriei tuturor locuitorilor din raion. Pace, lumină şi căldură în sufletele şi familiile dvs, noi izbânzi pe calea făuririi unui viitor mai prosper şi mai minunat.

Slăvită pe veci să fie fapta nemuritoare a tuturor celor care au apărat şi păstrat libertatea!

Cu înaltă considerație,

Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești