Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Multistimate Doamne!

  În acest început de primăvară, când suflul renașterii naturii se îngeamănă firesc cu farmecul sublim al feminității, Vă adresez sincere felicitări cu prilejul frumoasei sărbători a femeilor din întreaga lume - 8 Martie.

   Pentru că sunteți cele care înseninați zilele celor dragi, care dați lumii mai multă frumusețe, pentru că sunteți cele mai puternice și mai hotărâte, meritați pe deplin toata  admirația și dragostea celor dragi.

  Cu profund respect, Vă aduc în dar cele mai alese buchete îmbinate din florile sentimentelor de recunoştinţă, mândrie, dragoste şi adâncă revelaţie pentru firea Dumneavoastră dătătoare  de viaţă, conștientizând, că femeia este izvorul formării şi dezvoltării personalităţii umane.

  Cele mai alese cuvinte nu au puterea să cuprindă imensitatea valorilor, dimensiunea rostului Femeii pe Pământ.

  Apreciez înalt aportul pe care-l aduceți la făurirea binelui nostru comun în toate domeniile: social, economic, sănătate, agrar. Ne mândrim de faptul, că, oriunde aţi munci, demonstraţi mult curaj şi perseverenţă, abnegaţie şi responsabilitate, spirit creator şi de iniţiativă, ireproşabilă poziţie civică.

  Vă doresc multă sănătate, prosperitate, realizări frumoase și să fiți necontenit prețuite și apreciate la justa valoare, inspirate de armonia căldurii sufletului și gândurilor senine, învăluite de tot ce este mai frumos, drag și scump ființei umane

 

Cu deosebită consideraţie,

 Sergiu FÎNTÎNA,
                                                                                 Preşedintele raionului Făleşti