Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ccmStimați lucrători din domeniul comerțului

A treia duminică din luna iulie este declarată prin Hotărîre de Guvern drept sărbătoare profesională - Ziua Lucrătorului din Comerț. Cu acest prilej, exprim sincere felicitări tuturor celor care își aduc aportul pentru dezvoltarea economică a raionului  și facilitarea comerțului.

Comerțul este un instrument fundamental pentru o dezvoltare sustenabilă a economiei atît la nivel național, cît și la nivel global. Astfel, Republica Moldova promovează politici privind evoluția și prosperarea comerțului prin intermediul adoptării standardelor europene, internaționale și regionale, contribuind  la eliminarea barierelor tehnice în calea comerțului și libera circulație a mărfurilor, ce oferă noi oportunități de dezvoltare și creștere economică.

Succesele înregistrate în domeniul comerțului denotă faptul că eforturile lucrătorilor din comerț se materializează în progrese importante, ce favorizează modernizarea operațiunilor din comerț bazate pe transparență și concurență loială.

Apreciez munca fiecărui lucrător din comerț pentru gradul înalt de profesionalism, devotament, disciplină și dedicație în fortificarea acestei ramuri ce duce la îmbunătăţirea nivelului de servire şi satisfacere a cerinţelor consumatorilor.

Vă doresc sănătate, noi idei și oportunități de dezvoltare, să aveţi parte de succese şi realizări mari în plan profesional, iar munca Domniilor voastre să vă aducă mereu satisfacţii şi bucurii!

Cu profund respect,
Viorel BABII, Președintele raionului Fălești